Салат із зеленої редьки з куркою

Цей салат спробувала дуже давно, приблизно 25 років тому. Нещодавно заглянула в свою книгу з рецептами салатів і побачила несправедливо забутий рецепт. Ці недорогі салати із зеленої редьки з куркою дуже смачні, ситні і незвичайні. Раджу приготувати.

Інгредієнти

  • Редька (зелена редька) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Морква (середня) - 2 шт
  • Грудка куряча (можна взяти і інші частини курки, на приклад м'ясо стегенець) - 2 шт
  • Майонез (краще домашний) - 3 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Цибулю тонко нашаткувати пір'ями, поставити на вогонь і пасерувати до золотистого кольору.
Моркву натерти на крупній тертці і також пасерувати на невеликому вогні до готовності. Цибулю і моркву смажити окремо один від одного. Під час смаження овочі я злегка солила.
Відварну курку охолодити і розщепити на тонкі ниточки. У салатник змішуємо курку, моркву і цибулю. Розмішую і даю трохи настоятися, щоб курка злегка ввібрала в себе аромати смажених овочів.
Редьку натираємо на крупній тертці і додаємо в салатник, перемішуємо.
Додаємо майонез, і знову перемішуємо. Майонез я роблю свій, на лимонному соці, з ним все страви набагато смачніше.
Салат готується з дешевих і доступних продуктів, а на смак він дуже смачний і соковитий, і звичайно ж корисний! Спробуйте приготувати, не пошкодуєте!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі