Цей салат з моркви і помідорів (ікру) мене навчила робити моя мама. Він дуже смачний, багатий залізом і вітамінами. Всім рекомендую спробувати. Ось так дивлюся на фото і, здається, все мої салати однакові на вигляд. А ось на смак дуже навіть різні.
Інгредієнти
- Помідор (зелений 3 кг, червоний 0.35 кг) - 3.35 кг
- Морква - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 кг
- Часник - 10 зуб.
- Олія - 0.5 л
- Сіль - 3 ст. л.
- Цукор - 5 ст. л.
- Оцтова есенція - 3 ст. л.
Час приготування: 180 хвилин
Морквину і часник потерти в комбайні на тертці. Решту овочів нарізати в комбайні на шінковочном ножі. Все протушкувати, в кінці додати оцет. Хто хоче ікру, на цьому кроці можна все гарячим перетерти на комбайні.
Кому подобається салатом, розкласти по банках. Стерилізувати 15 хв, закатати. З цієї кількості виходить 6 банок по 0.5 л. Салат з помідорів зелених готовий. Смачного!
Коментувати