Салат із зелених помідорів

Цей салат з моркви і помідорів (ікру) мене навчила робити моя мама. Він дуже смачний, багатий залізом і вітамінами. Всім рекомендую спробувати. Ось так дивлюся на фото і, здається, все мої салати однакові на вигляд. А ось на смак дуже навіть різні.

Інгредієнти

  • Помідор (зелений 3 кг, червоний 0.35 кг) - 3.35 кг
  • Морква - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 кг
  • Часник - 10 зуб.
  • Олія - ​​0.5 л
  • Сіль - 3 ст. л.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Оцтова есенція - 3 ст. л.

Час приготування: 180 хвилин

Морквину і часник потерти в комбайні на тертці. Решту овочів нарізати в комбайні на шінковочном ножі. Все протушкувати, в кінці додати оцет. Хто хоче ікру, на цьому кроці можна все гарячим перетерти на комбайні.
Кому подобається салатом, розкласти по банках. Стерилізувати 15 хв, закатати. З цієї кількості виходить 6 банок по 0.5 л. Салат з помідорів зелених готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі