Салат "Капсоль"

Червонокачанна капуста подарує салату не тільки корисність, приємний смак, але і яскравий красивий відтінок. Провести симпатичність цьому салату з червоної капусти допоможуть додані гриби і квасоля, а велика кількість вітамінів, клітковини будуть аргументом на користь того, що готувати такий салат з квасолі потрібно частіше. Підійде як рецепт салату на весілля.

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 400 г
  • Опеньки (мариновані) - 250 г
  • Квасоля консервована (320 м) - 1 бан.
  • Цибуля червона - 80 г
  • Сіль - 0.4 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​5 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 6

Капусту тонко шинкувати, посолити, трохи перетерти руками.
Цибулю червону нарізати півкільцями, з квасолі злити рідину - покласти до капусти. Додати мариновані опеньки, заправити оливковою олією.
Всі інгредієнти перемішати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі