Салат "Капустяний дует"

Два види капусти я поєднала в одному салаті з капусти, вийшло вдало і смачно.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Капуста морська - 150 г
  • Огірок - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Оцет (9%) - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Цукор
  • Зелень
  • Олія

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Капусту білокачанну нашаткувати.
Огірок нарізати довільно, додати до капусти.
Перець болгарський нарізати соломкою.
Посипати зверху зеленню.
Додати морську капусту.
Все перемішати, посолити, додати оцет, цукор, заправити олією. Смачний і простий у приготуванні салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі