Два види капусти я поєднала в одному салаті з капусти, вийшло вдало і смачно.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
- Капуста морська - 150 г
- Огірок - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Оцет (9%) - 1 ч. л.
- Сіль
- Цукор
- Зелень
- Олія
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Капусту білокачанну нашаткувати.
Огірок нарізати довільно, додати до капусти.
Перець болгарський нарізати соломкою.
Посипати зверху зеленню.
Додати морську капусту.
Все перемішати, посолити, додати оцет, цукор, заправити олією. Смачний і простий у приготуванні салат готовий. Смачного!
Коментувати