Ми недавно відпочивали на курорті і спробували там чудовий салат від шефа. Кафе називається "Катерина", звідси і назва. Так, він не новий, але зі своєю родзинкою. Нам сподобався і хочу поділитися з вами. Може комусь теж припаде до смаку.
Інгредієнти
- Листя салату / Салат - 6 гіл.
- Огірок - 2 шт
- Помідори черрі - 6 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Фета - за смаком
- Горіхи кешью / Кешью - за смаком
- Фундук - за смаком
- Виноград - за смаком
- Цибуля червона - за смаком
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Салат робиться дуже просто, описувати поетапно, думаю, сенсу немає.
Все ріжемо, викладаємо в хаотичному порядку. Горішки підсушити на сухій сковороді. Можна додати волоський і мигдаль. Змішуємо оливкову олію 2 ст. л. з 1 ст. л. соєвого соусу і заправляємо. Виходить смачний, пікантний салат!
Коментувати