Салат "Конакрі"

Свіжий корисний низькокалорійний салат з авокадо, тунця і сухариків. Він гарний у будь-який час року, коли хочеться вітамінів. В ідеалі для заправки використовується оливкова олія і бальзамічний оцет, але можна заправляти і нежирним йогуртом або легким майонезом. Готуйте салат з тунцем, це смачно!

Інгредієнти

  • Тунець - 1 бан.
  • Авокадо - 1 шт
  • Помідор - 200 г
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Моцарелла - 125 г
  • Оливкова олія - ​​за смаком
  • Оцет (винний) - за смаком
  • Сухарики - за смаком
Підготувати продукти. Салат краще взяти хрустких сортів, у мене - айсберг. Тунець в скляних баночках. Він дорогий, але який же він незрівнянний, неймовірно смачний! Тунець акуратно поламати на невеликі шматочки і викласти в глибоку миску.
Додати помідори, нарізані маленькими кубиками. Насіння я видалила.
Всипати авокадо, нарізане такими ж маленькими кубиками.
Потім додати моцарелу, нарізану кубиками побільше.
І, нарешті, руками нарвати листя салату.
Я розділила салат на три порції і зробила три різних заправки, як і радять в рецепті. Було цікаво.
Змішати оцет і масло з сіллю і чорним перцем, полити салат і акуратно перемішати. Викласти суміш в салатник і, якщо є таке бажання, посипати сухариками
Дуже легкий і свіжий салат з тунцем і сиром готовий, можна подавати до столу.
До густого натурального йогурту додати сіль і чорний перець, перемішати і заправити салат.
Третю частину заправила майонезом, посипати сухариками. У цьому варіанті вони мені здалися найбільш доречними. Всі три варіанти гарні, але мені найбільше сподобалося з заправкою з йогурту. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі