Салат з сезонних коренеплодів з пікантною заправкою. Рецепт дуже корисного і смачного овочевого салату з буряка без майонезу.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Інгредієнти
- Морква (80 г) - 1 шт
- Редька (80 г) - 1/2 шт
- Дайкон (80 г) - 1/3 шт
- Буряк (80 г) - 1/2 шт
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Оцет - 1 ч. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Перець червоний пекучий
- Часник - 1 зуб.
Овочі вимити і почистити.
Натерти їх на тертці для корейської моркви. Заправити овочі оцтом і соєвим соусом.
Масло розігріти в ковшике, додати в нього щіпку червоного перцю і роздавлений часник, прогріти пару хвилин.
Заправити салат розпеченим маслом, перемішати. Готуйте овочеві салати без майонезу. Смачного!
Коментувати