Салат "Коул слоу"

Рецепт салату з капусти свіжої і моркви з яблука від одного американця. Салат з дуже простих продуктів, перетворюється на справжнє ресторанне американське блюдо. В інтернеті є вже кілька варіантів цього недорого салату, але мій відрізняється і складом і дуже оригінальною заправкою. Спробуйте, і вас приємно здивує цей новий смак.

Інгредієнти

Салат

  • Яблуко (зелені) - 2 шт
  • Морква - 2-3 шт
  • Петрушка
  • Цибуля зелена - 5 шт
  • Капуста білокачанна (краще молоду, невелику або половинку) - 1 вилок
  • Лимон - 0.5 шт

Заправка

  • Майонез (краще домашній) - 1 скл.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Сік яблучний - 50 мл
  • Мак - 2 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Спочатку приготуємо заправку. У майонез кладемо мед, вливаємо яблучний сік і збиваємо вінчиком.
Додаємо мак, добре перемішуємо. Наша заправка готова.
Ось продукти для салату. Якщо морквини у вас маленькі беріть 3 шт. Якщо головка капусти велика-візьміть половину.
Капусту шаткуємо.
Яблука нарізаємо соломкою і скроплюємо лимонним соком.
Моркву натираємо на крупній тертці.
Все перемішуємо в мисці і поливаємо заправкою. Солимо за смаком і ще раз перемішуємо. Відправляємо салат в холодильник настоятися на 45-60 мін. Так він стане ще смачніше. Зелень додаємо в салат перед подачею. Салат з капусти свіжої і моркви з яблука готовий. І ще одна порада, заправку кладіть в салат з тим розрахунком, що наші овочі пустять сік і рідини буде більше.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі