Салат "Круті перці"

Салат зі смаженою яловичиною і різними перцями - в маринаді і смаженим, з додаванням чилі і суміші п'яти перців, смачно і ситно! Виглядає красиво - не соромно і гостям подати. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  1. Яловичина (м'якоть) - 350 г
  2. Перець болгарський (великий) - 2 шт
  3. Морква (велика) - 1 шт
  4. Цибуля червона - 1 шт
  5. Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  6. Оцет (9% ароматизований (лимонний)) - 1 ст. л.
  7. Перець білий (1/2 ч.л., суміш п'яти перців - білий, зелений, рожевий, чорний, запашний) - за смаком
  8. Перець червоний пекучий - за смаком
  9. Коріандр (зерна) - 1 ч. л.
  10. Сіль за смаком
  11. Цукор (1/2 ч.л.) - за смаком

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 6

Приготувати продукти, овочі вимити і почистити. М'ясо нарізати тонкими брусками.
Один перець і цибулю нарізати тонко.
Додати сіль і цукор, оцет, злегка перетерти руками.
М'ясо обсмажити на 1 ст. л. оливкового масла, додати за смаком червоний гострий перець. Смажити на сильному вогні, 4 хвилини.
Перець, що залишився, нарізати, моркву нашаткувати.
Гаряче м'ясо викласти до маринованого перцю.
Обсмажити на оливковій олії смужки перцю і моркву (окремо), до легкої хрустінки. Викласти в салатник.
Перемішати, посолити за смаком. Заправити сумішшю мелених перців. Насіння коріандру прожарити на сухій сковороді, 2 хвилини, перетерти в ступці.
Перекласти на блюдо сервіровки і посипати коріандром. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі