Салат зі смаженою яловичиною і різними перцями - в маринаді і смаженим, з додаванням чилі і суміші п'яти перців, смачно і ситно! Виглядає красиво - не соромно і гостям подати. Пригощайтеся.
Інгредієнти
- Яловичина (м'якоть) - 350 г
- Перець болгарський (великий) - 2 шт
- Морква (велика) - 1 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Оцет (9% ароматизований (лимонний)) - 1 ст. л.
- Перець білий (1/2 ч.л., суміш п'яти перців - білий, зелений, рожевий, чорний, запашний) - за смаком
- Перець червоний пекучий - за смаком
- Коріандр (зерна) - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Цукор (1/2 ч.л.) - за смаком
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 6
Приготувати продукти, овочі вимити і почистити. М'ясо нарізати тонкими брусками.
Один перець і цибулю нарізати тонко.
Додати сіль і цукор, оцет, злегка перетерти руками.
М'ясо обсмажити на 1 ст. л. оливкового масла, додати за смаком червоний гострий перець. Смажити на сильному вогні, 4 хвилини.
Перець, що залишився, нарізати, моркву нашаткувати.
Гаряче м'ясо викласти до маринованого перцю.
Обсмажити на оливковій олії смужки перцю і моркву (окремо), до легкої хрустінки. Викласти в салатник.
Перемішати, посолити за смаком. Заправити сумішшю мелених перців. Насіння коріандру прожарити на сухій сковороді, 2 хвилини, перетерти в ступці.
Перекласти на блюдо сервіровки і посипати коріандром. Смачного!
Коментувати