Салат "Латіенда"

Це такий... я б сказала, чоловічий салат. Гостренький і ситний cалат з сухариків і курячого філе. Мої чоловіки його оцінили.

Інгредієнти

  • Філе куряче (або відварений яловичий язик, яловичина, курячі шлунки) - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Помідор (середнього розміру) - 2 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Часник (2-3)
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Кріп - 1 пуч.
  • Хліб (житній) - 2 скибки.
  • Майонез
Підготувати продукти. Житній хліб нарізати кубиками, підсушити майже до сухариків на сковороді без масла. Остудити.
Холодне відварне м'ясо нарізати великими кубиками. Візьміть філе побільше або, якщо невелике, то два.
Перець солодкий нарізати квадратиками і відправити до м'яса.
Гострий перець очистити від насіння і дрібно накришити. Обов'язково спробуйте гострий перець, тому що він може бути дуже пекучим або навпаки, майже як болгарський, і скоректуйте кількість на свій смак, щоб салат вийшов остренький, але його можна було їсти і не плакати. Часник дрібно порубати або натерти на тертці.
Сир натерти на тертці, додати до салату.
Туди ж всипати нарізані кубиками помідори, у яких треба попередньо видалити насіння.
Кріп нарізати. Надіслати в миску.
Додати часник і пекучий перець. Всі інгредієнти змішати, посолити, поперчити, заправити майонезом. Салат з курки і сухариків готовий.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі