Салат "Легкий" на Великдень, Пасху

Відмінно з'єдналися в ньому крабові палички і зерна гранату, основою послужила пекінська капуста. І, звичайно ж, заправка з додаванням соєвого соусу. Смачний, красивий і святковий салат з крабових паличок і пекінської капусти "Легкий" на Пасху! Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Крабові палички - 100 г
  • Капуста пекінська (середній качан) - 1/2 шт
  • Зелень (цибуля зелена, кріп) - 1/4 пуч.
  • Гранат (зерна) - 1/3 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оцет (рисовий 6%) - 1 ст. л.
  • Оливкова олія (+ кілька крапель для зерен) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Фісташки - 1 горст.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Капусту нарізати тонкими смужками. Злегка посолити, акуратно перетираючи руками. Гранат почистити.
Зерна полити оливковою олією і перемішати, таким чином вони не пустять сік і не забарвлять салат податком. Додати зерна граната в капусту. Крабові палички нарізати крупно.
Викласти палички в салат. Перемішати. У маленькій баночці приготувати заправку. Змішати соєвий соус, рисовий оцет і оливкове масло.
Заправити наш салат з крабовими паличками і пекінською капустою, перемішати. Викласти гіркою на блюдо сервіровки. Перед подачею посипати рубаними фісташками і зернами граната. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі