Випадковий експеримент! Легкий і ніжний салат з яйцями і кукурудзою з огірком, для тих, хто м'яса вдома не знайшов. Чоловікові сподобався, мені теж. З'їли відразу і з радістю.
Інгредієнти
- Огірок (огірочки свіжі, 4 шт. невеликих) - 300 г
- Яйце куряче (яйце столове 5 шт. добірних.) - 300 г
- Кукурудза (стандартна банка. Вага вказано за нетто) - 340 г
- Цибуля ріпчаста (невелика цибулина) - 75 г
- Кабачок (свіжий, молодий і з ніжною тонкою скоринкою) - 300 г
- Цибуля зелена - 80 г
- Кріп - 80 г
- Часник - 3 зуб.
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія (для обсмажування кабачка)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Огірки і яйця тремо на крупній тертці. Додаємо кукурудзу і дрібно нарізаємо цибулю. Кабачок нарізаємо на кільця 5-6 мм завтовшки. Кільця ріжемо кубиками 1х1 см. І пару хвилин тушкуємо з рубаним часником під кришкою на олії. Потім кабачки солимо, перчимо (від душі) і обсмажуємо на великому вогні до золотистого кольору.
Я не чекала коли кабачок охолоне і замішала наш салат з кукурудзою відразу. Додаємо зелень, майонез і все готово! Салат з кукурудзою і яйцями з огірком виходить м'який, тому формувати його не вийде. Потрібен глибокий салатник! Смачного!
Коментувати