Салат "Мадейра"

Любителям морепродуктів пропоную приготувати цей прекрасний салат з буряка з мідіями в олії. Цей смачний, корисний і легкий салат без майонезу всій моїй родині припав до смаку. А якщо вам попадуться консервовані підкопчені мідії в масляній заливці, то сміливо їх використовуйте для приготування заправки замість рослинного масла! І, як то кажуть - все в справу! Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Буряк (варений) - 1 шт
  • Картопля (варена) - 3 шт
  • Цибуля-порей - 1 шт
  • Мідії - 200 г
  • Бекон - 100 г
  • Оцет - 2 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Соєвий соус - 30 мл
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень - 1 пуч.
Буряк очистити і нарізати тонкими секторами.
Картоплю нарізати кубиками.
Цибулю-порей помити і нарізати тонкими кільцями.
Приготувати заправку. У миску додати оцет, олію, соєвий соус (у мене солодкий соєвий соус), перець. Добре збити. Замість масла я додала масляну заливку від мідій. У миску додати овочі, мідії. Додати заправку, перемішати. При необхідності додатково посолити і поперчити. Зверху прикрасити подрібненою зеленню і подати до столу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі