Салат "На любителя" рецепт з дині

Для мене цей розкішний святковий салат з курячого філе та винограду більше дамський, добре поєднується з шампанським. А якщо знайти стиглу і ароматну диню, то вона надаст салату особливого смаку. Святкові салати - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 400 г
  • Диня - 300 г
  • Виноград (білий) - 200 г
  • Огірок (2-3 шт. в залежності від розміру) - 3 шт
  • Йогурт (заправка - можна замінити сметаною, майонезом)
  • Сіль
  • Сік лимонний
  • Цибуля зелена (при бажанні)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Зразковий набір продуктів. Кількість продуктів можна змінювати в залежності від смакових уподобань.
Філе відварюємо і ріжемо на смак.
Диню чистимо від шкірки, насіння і ріжемо кубиками.
Виноград ріжемо навпіл.
Останній інгредієнт: огірок ріжемо півкільцями.
Далі додаємо сік лимона, сіль та йогурт. Все перемішуємо. Салат з курки та винограду з дині готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі