Для мене цей розкішний святковий салат з курячого філе та винограду більше дамський, добре поєднується з шампанським. А якщо знайти стиглу і ароматну диню, то вона надаст салату особливого смаку. Святкові салати - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Філе куряче - 400 г
- Диня - 300 г
- Виноград (білий) - 200 г
- Огірок (2-3 шт. в залежності від розміру) - 3 шт
- Йогурт (заправка - можна замінити сметаною, майонезом)
- Сіль
- Сік лимонний
- Цибуля зелена (при бажанні)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Зразковий набір продуктів. Кількість продуктів можна змінювати в залежності від смакових уподобань.
Філе відварюємо і ріжемо на смак.
Диню чистимо від шкірки, насіння і ріжемо кубиками.
Виноград ріжемо навпіл.
Останній інгредієнт: огірок ріжемо півкільцями.
Далі додаємо сік лимона, сіль та йогурт. Все перемішуємо. Салат з курки та винограду з дині готовий. Смачного!
Коментувати