Салат "Немімозна мімоза"

Ну, ось і четвертий салатик із серії "Замінимо класику". І на цей раз я перевернула Мімозу. Чесно скажу, я саму "Мімозу" не дуже люблю (їм-то я все, але деякі страви - без задоволення), а ось в цьому варіанті салат мені дуже сподобався, може і вам стане в нагоді такий варіант.

Інгредієнти

  • Булгур - 0.5 скл.
  • Консерви рибні (у мене сардина в маслі, можна сайру або скумбрію) - 1 бан.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Зелень (для прикраси) - 1 гіл.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Булгур відварити в підсоленій воді (у співвідношенні 1: 2) до вбирання всієї рідини в крупу - на середньому вогні. Яйця відварити.
У салатник укладаємо шарами: Булгур. Можна злегка змастити майонезом (я цього не робила).
З риби злити рідину і розім'яти виделкою. Укласти на булгур. Білки відокремити від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки - на дрібній.
Білки покласти на рибу і змастити рясно майонезом. Зверху посипати жовтками і прикрасити за бажанням (Я, коли готувала вдруге, додала в жовтки ще сир - теж дуже смачно вийшло).
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі