Ну, ось і четвертий салатик із серії "Замінимо класику". І на цей раз я перевернула Мімозу. Чесно скажу, я саму "Мімозу" не дуже люблю (їм-то я все, але деякі страви - без задоволення), а ось в цьому варіанті салат мені дуже сподобався, може і вам стане в нагоді такий варіант.
Інгредієнти
- Булгур - 0.5 скл.
- Консерви рибні (у мене сардина в маслі, можна сайру або скумбрію) - 1 бан.
- Яйце куряче - 2 шт
- Майонез - 3 ст. л.
- Зелень (для прикраси) - 1 гіл.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Булгур відварити в підсоленій воді (у співвідношенні 1: 2) до вбирання всієї рідини в крупу - на середньому вогні. Яйця відварити.
У салатник укладаємо шарами: Булгур. Можна злегка змастити майонезом (я цього не робила).
З риби злити рідину і розім'яти виделкою. Укласти на булгур. Білки відокремити від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки - на дрібній.
Білки покласти на рибу і змастити рясно майонезом. Зверху посипати жовтками і прикрасити за бажанням (Я, коли готувала вдруге, додала в жовтки ще сир - теж дуже смачно вийшло).
Смачного!
Коментувати