Салат "Осінні барви" теплий

Знаєте, як приготувати смачний теплий салат? Використовуйте відповідні по сезону і кольору продукти, оскільки осінь рясніє різнобарвними фарбами і різноманітністю всіляких овочів і фруктів. Коли на вулиці холодна осінь хочеться зігрітися і приємно поїсти. Крім гарячих напоїв можна зробити ось такий теплий салат з гарбузом. Це різнокольоровий, як осіннє листя, смачний, поживний і недорогий салат. Його можна сміливо подавати без гарніру, краще до м'яса або риби, а можна їсти так.

Інгредієнти

  • Червона цибуля - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Мускатний гарбуз - 200 г
  • Часник - 4 зуб.
  • Кіноа - 1 скл.
  • Біле сухе вино - 0,5 скл.
  • Овочевий бульйон - 1,5 скл.
  • Капуста «Кале» - 1 шт
  • Сушена журавлина - 3/4 скл.
  • Червоний винний оцет - 2 ч. л.

Кількість порцій: 8

Очистіть гарбуз і наріжте його невеликими кубиками. Очистіть цибулю і подрібніть її, наріжте дрібно часник. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю з гарбузом, обсмажуйте її близько 20 хвилин. Через 2-3 хвилини після початку приготування додайте часник.
Промийте киноа, викладіть крупу в розігріту сковороду і обсмажте протягом 1 хвилини.
Влийте до киноа вино і випарюйте його 2-3 хвилини, потім влийте бульйон і варіть 15-30 хвилин на слабкому вогні.
Вимийте капусту, наріжте її дрібно.
Викладіть капусту в сковороду до киноа, перемішайте і вимкніть вогонь.
У мисці змішайте вміст двох сковорідок, заправте салат винним оцтом, додайте сіль, перець за смаком, журавлину і перемішайте.
Вийде близько 8 порцій. Подавайте салат теплим.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі