Топінамбур - найпізніший осінній овоч на грядці. Хоча, він і найраніший весняний, тому що відмінно зимує під землею. Давайте приготуємо осінній і теплий салат без майонезу з маринованими шампіньйонами і з цим чудовим овочем. Виходить ошатно і смачно.
Інгредієнти
- Топінамбур - 200 г
- Огірок маринований - 3 шт
- Шампіньйони (маленькі мариновані) - 8 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Олія
- Сіль
Топінамбур нарізаємо дрібною соломкою, обсмажити на олії.
Дрібно кришимо огірочки.
Шампіньйони нарізаємо довільно.
Червону цибулю нарізаємо тонкою соломкою.
З'єднуємо всі складові. Салат з маринованими шампіньйонами і топінамбуром готовий! Можна його їсти і теплим, і холодним. Буде смачно в будь-якому випадку. Смачного!
Коментувати