Салат "Осінній" з квасолею

Абсолютно смачний, пікантний, в міру гострий осінній салат з вареної квасолі та сезонних овочів. Готувати його просто і швидко, виходить соковито, яскраво, ароматно! Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля (відварна, можна консервовану) - 6 ст. л.
  • Яйце куряче (відварене) - 2 шт
  • Помідори черрі - 6 шт
  • Листя салату (для подачі)
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Оцет (9%) - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Вода - 100 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Спеції (за смаком: сіль, суха аджика)
  • Петрушка - 4 веточ.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
В першу чергу робимо маринад для цибулі: змішати соєвий соус, оцет, цукор. Додати води, перемішати. Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати хвилин на 10-15, можна більше.
У мене квасоля відварна, але якщо гості на порозі, то цілком можна скористатися консервованої квасолею, слив з неї рідину. До квасолі додати часник пропущений через прес, подрібнити петрушку. Додати сіль та аджику (якщо немає, то гострий мелений перець), влити олію. Сир нарізати маленьким кубиком, помідори розрізати навпіл (у мене дамські пальчики, я їх порізала на 4 частини). Віджати цибулю від маринаду і викласти до салату. Салат перемішати.
На тарілку викласти листя салату, зверху салат і яйця порізані на 4 частини. Салат з вареної квасолі та овочів "Осінній" готовий.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі