Салат "Осінній" з редьки

Зараз час прибирання редьки (дайкона) на городах. Якщо ви любите цей овоч, то пропоную вам ситний салат з курячого філе і білої редьки "Осінній" для домашньої сімейної вечері. Варіант простий в приготуванні, бюджетний. Пікантність цього осіннього салату в карамелізованої цибулі.

Інгредієнти

  • Соєвий соус (солодкий) - 2 ст. л.
  • Філе куряче (відварне, смажене або запечене) - 200 г
  • Редька (у мене дайкон, середнього розміру) - 1/2 шт
  • Цибуля-шалот (або ріпчаста) - 100 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Кріп

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Цибулю чистимо, ріжемо дрібними кубиками.
На гарячу сковороду наливаємо рослинну олію, кладемо цибулю, обсмажуємо 3 хвилини на середньому вогні до прозорості. Наливаємо солодкий соєвий соус.
Цибулю майже відразу карамелізуется за рахунок цукру в соєвому соусі. Знімаємо цибулю з плити. Ця цибуля смачна сама по собі, вона поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, рибою.
Беремо куряче філе: варене, смажене, запечене. У мене смажене, ріжемо тонкими смужками. Можна брати будь-яке готове пісне м'ясо. Редьку чистимо, натираємо або ріжемо тонкою соломкою.
Змішуємо в мисці редьку, куряче філе та карамелізованну цибулю.
Додаємо в салат майонез, бажано домашній, перемішуємо, посипаємо зеленню кропу.
Подаємо наш салат з білої редьки охолодженим. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі