Салат "Перлоле"

Салат з мотивів всім відомого салату Табуле. Крупа і овочі - чудове поєднання. Свіжо і вітамінно, ситно, але не важко, яскраво і корисно, пісне, просто і смачно. Категорія - літні салати без майонезу. Чудовий самодостатня вечеря. Дуже зручний варіант смачного салату на швидку руку. Крупа може бути будь-яка: рис, гречка, пшоно. Заходьте в гості.

Інгредієнти

  • Крупа перлова (заздалегідь відварена) - 1 скл.
  • Редис - 5 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Помідори черрі - 5 шт
  • Кріп - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сік лимонний
  • Сіль
  • Перець чорний (свіжозмелений)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Нарізати овочі дрібними кубиками.
Кріп подрібнити. У велику ємність покласти овочі і перлову крупу (заздалегідь зварену, остигнулу).
Для заправки змішати соєвий соус, сік лимона і олію, приправити сіллю (мені вистачає соєвого соусу) і перцем за смаком.
Влити заправку в салат.
Перемішати.
І, в принципі, вже можна їсти, але краще поставити салат хоча б на 1 годину в холодильник, він стане смачніше. Готуйте салати літні.
Зручно взяти такий салат на роботу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі