Салат "Пліткарка"

Особливо даний продукт гармонує з маринованими огірочками, які надають легку кислинку і пікантність даному кулінарного шедевру. Смачні салати з язика і маринованих огірків - це страви, які зможе приготувати навіть починаюча господиня. Салат з яловичим язиком, з пікантними огірками, з "довгим" язиком і гострою гірчичною заправкою. Готуйте салат з огірків, це смачно.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (варений) - 300 г
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Помідор (дрібний) - 5 шт
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Майонез

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Варене м'ясо порізати довгими смужками. Викласти в салатник. Яловичий язик варити 2,5 години при самому мінімальному кипінні, з сіллю і приправами.
Подібним чином нарізати мариновані огірки. Викласти до язика.
Почистити і нарізати пір'ями цибулю. Додати в салатник.
Вимити, обсушити, почистити від насіння і нарізати перець. Додати.
Помідори вимити, обсушити і нарізати четвертинками. Викласти до овочів. Додати гірчицю, акуратно перемішати.
Викласти на тарілку гіркою, прикрасити майонезом і гілочкою петрушки. Салат з язика і маринованих огірків "Пліткарка" готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі