Салат по-корейськи з дайкону і морепродуктів

Смачний, гострий салат з мідіями для любителів азіатських мотивів!

Інгредієнти

  • Дайкон - 150 г
  • Морква - 150 г
  • Креветки - 30 г
  • Мідії - 30 г
  • Цукор коричневий - 1/2 ч. л.
  • Олія - ​​40 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Оцет (9%, столовий) - 2 ч. л.
  • Перець червоний пекучий (на кінчику ножа)
  • Імбир (свіжий натертий) - 1/3 ч. л.
  • Сіль за смаком
Моркву і дайкон натріть на "корейської" тертці, додайте до них натертий часник, імбир, оцет і помніть руками, добре перемішайте.
Нагрійте рослинну олію до появи легкого димку, салат посипте червоним перцем, влийте розпечене масло і перемішайте, остудіть повністю в холодильнику.
Креветки і мідії нагрійте на сковороді з цукром і соусом близько 2-3 хвилин, поки вони не покриються карамеллю, остудіть повністю. Викладіть салат на блюдо, зверху розкладіть морепродукти. Можна перемішати їх з салатом. Посипте насінням гірчиці. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі