Салат "Порто-франко"

Скоро осінні свята! Предалагаю вам приготувати ось такий смачний і вишуканий осінній салат з крабового м'яса! Салат з категорії - салати на день народження.

Інгредієнти

  • Картопля - 200 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Огірок (свіжий) - 200 г
  • Квасоля стручкова (заморожена) - 200 г
  • Крабове м'ясо (камчатський краб або імітація) - 300 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Майонез - 100 г
  • Гірчиця (гостра) - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 0,5 ч. л.
  • Зелень (для прикраси)

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Набір продуктів. Замість натурального камчатського краба цілком можна взяти імітацію.
Яйця і картоплю відварюємо. Квасолю висипаємо в киплячу підсолену воду, доводимо до кипіння і варимо 1 хвилину. Відкидаємо на сито і промиваємо холодною водою. Крабові лапки чистимо від панцира, заливаємо окропом на 1 хвилину, відкидаємо на сито. Всі продукти охолоджуємо і подрібнюємо яйця,
огірок,
картоплю-дрібними кубиками,
крабові лапки-довільною соломкою. Найкрасивіші лапки залишаємо для прикраси.
Потім всі інгредієнти змішуємо в салатник, злегка підсолюємо і перчимо.
Майонез збиваємо з гірчицею і лимонним соком.
Заправляємо салат, акуратно перемішуємо.
На велику тарілку ставимо салатне кільце, викладаємо салат, злегка утрамбовуємо.
На півгодини ставмім салат в холодильник для охолодження. Потім знімаємо кільце, прикрашаємо зеленню і крабовими лапками. Салат дуже смачний, ніжний і ситний. Готуйте осінні салати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі