Салат «Прага» з куркою і чорносливом

Чорнослив з горіхами відтіняють приправлену майонезом суміш від «Олів'є», представляючи абсолютно іншу страву. Найпривабливіше салат «Прага» виглядає утрамбованим всередині формувального кільця на плоскій тарілці або в прозорому салатнику. Салат "Соняшник" теж смачний, спробуйте його приготувати.

Інгредієнти

  • Курка (копчений стегенце) - 3 г
  • Яйце куряче (відварені) - 2 шт
  • Морква (відварна) - 1 шт
  • Горошок зелений - 100 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Чорнослив - 70 г
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Майонез - 100 г
  • Сир твердий - 50 г
Сир подрібнити на тертці або як я, використовуючи незамінний на кожній кухні помічник, комбайн. Яйця також подрібнюємо. Філе курки розбираємо руками або нарізаємо ножем невеликими "клаптями". Дрібно рубаємо цибулю і маринований огірок.
Збирати салат починають з "фундаменту" - з курки. Потім цибулю, горошок, сир, яйця, огірок, моркву послідовно, чергуючи з майонезом і завершить всю цю пишність контрастний глянець сухофруктів і горіхів!
Прикрашаємо салат «Прага» гілочкою пухнастого кропу і подаємо до столу. Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі