Чорнослив з горіхами відтіняють приправлену майонезом суміш від «Олів'є», представляючи абсолютно іншу страву. Найпривабливіше салат «Прага» виглядає утрамбованим всередині формувального кільця на плоскій тарілці або в прозорому салатнику. Салат "Соняшник" теж смачний, спробуйте його приготувати.
Інгредієнти
- Курка (копчений стегенце) - 3 г
- Яйце куряче (відварені) - 2 шт
- Морква (відварна) - 1 шт
- Горошок зелений - 100 г
- Огірок маринований - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Чорнослив - 70 г
- Горіхи волоські - 50 г
- Майонез - 100 г
- Сир твердий - 50 г
Сир подрібнити на тертці або як я, використовуючи незамінний на кожній кухні помічник, комбайн. Яйця також подрібнюємо. Філе курки розбираємо руками або нарізаємо ножем невеликими "клаптями". Дрібно рубаємо цибулю і маринований огірок.
Збирати салат починають з "фундаменту" - з курки. Потім цибулю, горошок, сир, яйця, огірок, моркву послідовно, чергуючи з майонезом і завершить всю цю пишність контрастний глянець сухофруктів і горіхів!
Прикрашаємо салат «Прага» гілочкою пухнастого кропу і подаємо до столу. Смачного.
Коментувати