Салат і назва його придумані особисто. Цей соковитий салат з курки, сиру і селери з його багатим пряним ароматним смаком точно сподобається любителям селери. Інгредієнти вказувала на 2 порції, які з'їдаються в момент. У складі базові інгредієнти, за смаком і фантазії можна додати помідори черрі або грінки з білого хліба або ще чого-небудь, тоді вийде вже інший салатик.
Інгредієнти
- Грудка куряча (відварна) - 100 г
- Огірок маринований (краще брати великі соковиті огірочки) - 1,5 шт
- Селера черешкова - 1 гілочка
- Листя салату / Салат (айсберг, кілька листочків)
- Сир сирний - 2 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Майонез (за бажанням) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 5 хвилин
Ось наші інгредієнти. Важлива особливість салату в тому, що він виходить дуже соковитим, тому краще використовувати соковиті хрусткі овочі - салат айсберг, великі мариновані огірки, селеру.
Курячі грудки ріжемо на дрібні шматочки, відразу додаємо до неї гірчицю, перемішуємо руками.
Огірки ріжемо півкільцями, селеру нарізаємо поперек стебла шматочками шириною приблизно в 1 см, салат ріжемо або рвемо не надто крупно.
Додаємо сирний сир - можна залишати його шматочками, можна змішати з розсолом від маринованих огірків і додати в якості заправки. Якщо ви нічого не маєте проти майонезу, то додаємо 1 ст. л., хоча можна обійтися і без нього. Солимо, перчимо до смаку. Перемішуємо.
Наш салат з курки, сиру і селери "Пряний майстер" готовий. Смачного!
Коментувати