Салат "Ранок в корейському бору"

Рецепт салату народився, коли я задумався, куди прилаштувати залишок зеленого горошку. Може зробити мені яєчню з шинкою? Дві паралельні перетнулися, яєчня перетворилася в омлет, а для пікантності були додані деревні гриби по-корейськи (тут в інгредієнтах це гриб морський). Так з'явився салат з шинкою і горошком "Ранок в корейському бору".

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Шинка - 100 г
  • Горошок зелений - 2 ст. л.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Гриб морської (в нарізаному вигляді) - 1 ст. л.
  • Майонез - 1.5 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Інгредієнти з яких ми будемо готувати салат.
Збиваємо яйце, потім додаємо ложку сметани, збиваємо до однорідності. Отримуємо омлет який ми відправляємо на розігріту сковороду.
Нарізаємо гриби, не дрібно, додаємо зелений горошок.
Додаємо нарізану кубиком шинку і тонкими смужками омлет.
Заправляємо майонезом, пів щіпки солі, чорний перець на кінчику ножа, перемішуємо і ранок в корейському бору настало. Салат з шинкою і горошком "Ранок в корейському бору" готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі