Рисовий салат з помідорами і болгарським перцем виходить смачним, ситним і красивим. Прості, доступні інгредієнти, легко і швидко готувати. Рецепт салату із серії осінні салати.
Інгредієнти
салат рисовий
- Рис (в пакетиках) - 60 г
- Помідор (середній) - 1 шт
- Перець болгарський (червоний) - 1/2 шт
- Цибуля ріпчаста - 20 г
Йогурт для заправки
- Йогурт - 100 г
- Цукор (за смаком) - 1/8 ч. л.
- Сіль (за смаком) - 1/8 ч. л.
- Гірчиця (за смаком) - 1/4 ч. л.
Приготуємо наші продукти для салату. Пакетик (60г) рису відварити.
Поріжемо смужками червоний болгарський перець.
Помідор порізати невеликими півчасточками.
Цибулю подрібнюємо і заллємо окропом на 5 хвилин.
Готуємо заправку для салату. У півсклянки йогурту додаємо сіль, цукор і гірчицю за смаком. Перемішуємо.
З'єднуємо підготовлені продукти, акуратно перемішуємо і заправляємо заправкою.
Коментувати