Салат рисовий "Осінній"

Рисовий салат з помідорами і болгарським перцем виходить смачним, ситним і красивим. Прості, доступні інгредієнти, легко і швидко готувати. Рецепт салату із серії осінні салати.

Інгредієнти

салат рисовий

  • Рис (в пакетиках) - 60 г
  • Помідор (середній) - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний) - 1/2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 20 г

Йогурт для заправки

  • Йогурт - 100 г
  • Цукор (за смаком) - 1/8 ч. л.
  • Сіль (за смаком) - 1/8 ч. л.
  • Гірчиця (за смаком) - 1/4 ч. л.
Приготуємо наші продукти для салату. Пакетик (60г) рису відварити.
Поріжемо смужками червоний болгарський перець.
Помідор порізати невеликими півчасточками.
Цибулю подрібнюємо і заллємо окропом на 5 хвилин.
Готуємо заправку для салату. У півсклянки йогурту додаємо сіль, цукор і гірчицю за смаком. Перемішуємо.
З'єднуємо підготовлені продукти, акуратно перемішуємо і заправляємо заправкою.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі