Салат "Різнобарвна соломка"

В інтернеті вже є салати з подібним складом, але я вирішила додати і свій варіант салату з куркою сиром і перцем, оскільки він відрізняється способом підготовки продуктів. Виходить цікавим на вигляд і, звичайно ж, дуже смачним! Ситний, пікантний, з яскравим смаком салат з курячого філе. Готувати швидко і дуже просто. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Філе куряче (варене, копчене або запечене) - 200 г
  • Морква (по-корейськи) - 150 г
  • Сир напівтвердий - 150 г
  • Перець болгарський (половинка крупного) - 100 г
  • Майонез - за смаком
  • Часник (за бажанням) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Все дуже просто. Куряче м'ясо розібрати на волокна. Чим довше будуть волокна, тим цікавіше буде виглядати в результаті салат.
Сир для цього салату використовуємо напівтвердий. З ним салат виглядає найбільш ефектно. У мене сир з кропом.
Також розібрати сир на "ниточки".
Солодкий перець порізати довгою тонкою соломкою. Салат з куркою сиром і перцем готовий, смачного!
Злити зайву рідину з моркви по-корейськи, якщо така є. І можна збирати салат. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо роздавлений часник (за смаком і бажанням) і заправляємо невеликою кількістю майонезу. Прикрашаємо за бажанням. Можна подавати!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі