Естонський салат "Росол" з буряка

Сьогодні у моєї свекрухи День народження - 80 років. Цей салат з буряка і оселедця постійно у неї на святковому столі. Я тільки недавно дізналася, що це Естонський салат, свекруха ж вважає його своїм фірмовим блюдом. Можна готувати як салати на Трійцю, спробуйте.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 4 шт
  • Буряк - 1 шт
  • Картопля - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Оселедець (малосольний) - 100 г
  • Сметана - 100 г
  • Гірчиця (негостра) - 1 ч. л.
  • Зелень
Варимо моркву, буряк, картоплю та яйця. Чистимо і ріжемо кубиками.
Беремо мариновані огірки і ріжемо дрібними кубиками. До овочів і яєць кладемо порізані огірки. Додаємо порізане кубиками яблуко.
Малосольного оселедця оброблємо на філе, ріжемо кубиками. Кладемо в салат.
Додаємо сметану і негостру гірчицю, перемішуємо.
Подаємо салат охолодженим, прикрасивши зеленню. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі