Салат "Саваж"

Дуже цікавий, гармонійний святковий салат з кукурудзи та курки, де всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного, і створюють приємний смаковий букет! Готуються ці смачні салати на різдво просто, а виходять святковим і безсумнівно смачними!

Інгредієнти

  • Огірок маринований (маленькі) - 5 шт
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 1/2 бан.
  • Грудка куряча (філе) - 250 г
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 пуч.
  • Кориця (мелена) - 1 пуч.
  • Імбир (мелений сушений) - 1 пуч.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Кріп (для прикраси)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Для початку помити філе курячої грудки, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді 5 хвилин, після закипання. Відкинути шматочки філе на друшляк, зцідити бульйон. Остуджувати не треба, а відразу перекласти грудку в окрему страву і додати сік лимона, чорний мелений перець, імбир мелений і мелену корицю, перемішати. Ці спеції додадуть салату приємний пікантний смак і аромат. Відставити курячу грудку в сторонку, поки ми будемо готувати інші продукти для салату.
Червону цибулю, свіжий огірок і мариновані огірочки порізати кубиками. Огірочки прекрасно підходять для салату, додаючи в нього приємну «хрустінку», смак і аромат затишної домівки! Далі додати шматочки курячого філе зі спеціями, консервовану кукурудзу.
Додати майонез і добре перемішати.
Викласти салат на блюдо і прикрасити по своєму бажанню. Або покласти його в сервировочное кільце, щільно утрамбовувавши, як це зробила я. Утрамбувати треба плотненько, щоб після зняття кільця конструкція не розвалилася. Прикрасити зеленню кропу.
Святковий салат з кукурудзи та курки можна подавати до столу! Смачно і свіжо!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі