Салат в оригіналі називається "Оленка", але в інтернеті вже є рецепт з такою назвою, тому трошки перейменувала. Джерело - кафе поряд з моєю роботою. Салат з горошком і шинкою свіжий і легкий, сподіваюся вам сподобається.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa (маленький качан) - 1 шт
- Морква (середня) - 1 шт
- Шинка - 300 г
- Горошок зелений - 1 бан.
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Оцет (винний, яблучний) - 2 ч. л.
- Перець чорний (за смаком)
- Кріп - 0.5 пуч.
- Майонез - 2-3 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 8
Нашаткувати тонко капусту.
На великій тертці натерти моркву. Капусту з морквою пом'яти з сіллю і цукром до виділення соку. Скропити оцтом. Сіль, цукор, кислоту регулюємо за своїм смаком.
Шинку нарізати соломкою. Все змішати.
Додати горошок, кріп. Заправити майонезом.
Смачного!
Коментувати