Салат "Сільський" з капусти

Легкий, ніжний вітамінний салат з капусти і яйцями з оригінальною пікантною заправкою на основі йогурту!

Інгредієнти

салат

  • Капуста білокачанна / Капустa (молода, невеликий качан) - 1/4 вилок
  • Огірок - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Білок яєчний (відварені) - 3 шт

заправка

  • Йогурт - 100 мл
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Жовток яєчний (відвареної) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Дрібно шаткуємо капусту, на тертці для корейської моркви натираємо моркву і огірок.
Яйця відварюємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на дрібній тертці, додаємо до овочів.
Для заправки в блендері подрібнюємо жовтки і цибулину. Додаємо йогурт і гірчицю. Збиваємо ще раз.
Солимо до смаку. Ось такий ароматний ніжний соус вийшов.
Заправляємо наш салат з капусти, огірка і моркви і подаємо до столу. Додатково салат я не солила. Солі в заправці мені вистачило. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі