Легкий, ніжний вітамінний салат з капусти і яйцями з оригінальною пікантною заправкою на основі йогурту!
Інгредієнти
салат
- Капуста білокачанна / Капустa (молода, невеликий качан) - 1/4 вилок
- Огірок - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Білок яєчний (відварені) - 3 шт
заправка
- Йогурт - 100 мл
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Жовток яєчний (відвареної) - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сіль за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Дрібно шаткуємо капусту, на тертці для корейської моркви натираємо моркву і огірок.
Яйця відварюємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на дрібній тертці, додаємо до овочів.
Для заправки в блендері подрібнюємо жовтки і цибулину. Додаємо йогурт і гірчицю. Збиваємо ще раз.
Солимо до смаку. Ось такий ароматний ніжний соус вийшов.
Заправляємо наш салат з капусти, огірка і моркви і подаємо до столу. Додатково салат я не солила. Солі в заправці мені вистачило. Смачного!
Коментувати