Цьому салату з морквою і селерою з яблуком я навчилася у мами чоловіка. Я не великий кулінар, тому ці рецепти салатів для мене - скарб. Нічого простіше і бути не може. Одні вітаміни! Ні грама шкідливих речовин, смачно, бюджетно, красиво - супер! Салат "Соняшник" теж смачний, спробуйте його.
Інгредієнти
- Морква - 1 шт
- Яблуко (щільне, у мене було з кислинкою) - 1 шт
- Селера черешкова - 1 гілочка
- Насіння соняшнику (очищені) - 3 ч. л.
- Журавлина (сушена) - 2 ч. л.
- Сіль - 1 щіпка
- Сік лимонний - 2 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Ніякої спеціальної підготовки не потрібно. Журавлину сушену змішати з лимонним соком. Насіння обсмажити на сковорідці без масла.
Моркву та яблуко нарізати соломкою. Головне не робити соломку довгою, тому що не зручно буде їсти і перемішати салат рівномірно не вийде. Я ділю моркву приблизно на три частини. А селеру... теж нарізати. Посолити. Додати журавлину в лимонному соці. Все, салат з морквою і селерою з яблуком готовий! Сподіваюся вам сподобається.
Єдине, в цьому салаті є селера, і якщо ви не шанувальник цього продукту, то можливо цей салат не ваш, але спробуйте.
Коментувати