Салат "Собаче серце"

У новорічну ніч 2018 ми будемо зустрічати рік жовтого земляного собаки, пропоную з цього приводу приготувати легкий і смачний салат з кукурудзи і серця. Серце собаки яке? Правильно, просте, відкрите і без секретів. Я довго думала, як приготувати салат "Собаче серце". І вирішила зробити улюблений салат зі свинячого серця і кукурудзи. Прикрасила його консервованою кукурудзою, адже прийдешній рік - рік жовтого собаки, думаю, салат просто зобов'язаний бути жовтим! Мені здається я догодила господині року... З наступаючим!

Інгредієнти

  • Серце (свиняче або яловиче) - 300 г
  • Свіжий огірок - 1 шт (якщо великий, то половинки досить)
  • Яйце велике - 2 шт
  • Кукурудза консервована - 150 г
  • Паприка - 1 шт (або болгарський солодкий перець)
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Кількість порцій: 2-3

Час приготування: 1 ч. 30 хв.

Підготуйте продукти для салату. Заздалегідь відваріть свиняче серце в підсоленій воді зі спеціями (перець горошком запашний і лавровий лист). Відваріть яйця. Вимийте огірок. Відкрийте банку кукурудзи і злийте рідину.
Поріжте невеликими кубиками паприку (болгарський перець) і серце.
Поріжте кубиками огірок і яйця.
Зберіть всі інгредієнти в салатник і додайте сіль, перець, трохи майонезу. Перемішайте.
На тарілку викладіть салат у вигляді серця.
Покрийте його тонким шаром майонезу, щоб краще приклеїлася кукурудза.
Одягніть салат в шубку з кукурудзи. Салат готовий! Настоюватися йому не потрібно. Гарних свят!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі