У новорічну ніч 2018 ми будемо зустрічати рік жовтого земляного собаки, пропоную з цього приводу приготувати легкий і смачний салат з кукурудзи і серця. Серце собаки яке? Правильно, просте, відкрите і без секретів. Я довго думала, як приготувати салат "Собаче серце". І вирішила зробити улюблений салат зі свинячого серця і кукурудзи. Прикрасила його консервованою кукурудзою, адже прийдешній рік - рік жовтого собаки, думаю, салат просто зобов'язаний бути жовтим! Мені здається я догодила господині року... З наступаючим!
Інгредієнти
- Серце (свиняче або яловиче) - 300 г
- Свіжий огірок - 1 шт (якщо великий, то половинки досить)
- Яйце велике - 2 шт
- Кукурудза консервована - 150 г
- Паприка - 1 шт (або болгарський солодкий перець)
- Майонез - за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 ч. 30 хв.
Підготуйте продукти для салату. Заздалегідь відваріть свиняче серце в підсоленій воді зі спеціями (перець горошком запашний і лавровий лист). Відваріть яйця. Вимийте огірок. Відкрийте банку кукурудзи і злийте рідину.
Поріжте невеликими кубиками паприку (болгарський перець) і серце.
Поріжте кубиками огірок і яйця.
Зберіть всі інгредієнти в салатник і додайте сіль, перець, трохи майонезу. Перемішайте.
На тарілку викладіть салат у вигляді серця.
Покрийте його тонким шаром майонезу, щоб краще приклеїлася кукурудза.
Одягніть салат в шубку з кукурудзи. Салат готовий! Настоюватися йому не потрібно. Гарних свят!
Коментувати