Ще один салат з тунцем і картоплею слоями, дуже ситний, але не важкий, цілком замінить обід або вечерю. В інтернеті такий смачний салат я не знайшла. Непогано буде виглядати на святковому столі.
Інгредієнти
- Тунець - 1 бан.
- Цибуля червона (невелика, можна замінити на зелену) - 1 шт
- Картопля (відварена, середня) - 2 шт
- Морква (відварна велика) - 1 шт
- Яйце куряче (відварені) - 3 шт
- Майонез - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Час приготування зазначено без часу варіння овочів і яєць, - все потрібно відварити попередньо. З тунця злити рідину, розім'яти виделкою і змішати в невеликій чашці з нарізаним кубиком цибулею. У мене було трохи зеленої, я теж її додала.
На блюдо сервіровки першим шаром (салат листковий) натерти на тертці картоплю і змастити її майонезом.
Другим шаром викласти тунець з цибулею, цей шар я не змащувала.
Потім требо потерти моркву, майонез тут за бажанням, я трохи все ж змастила.
І останнім шаром яйця, - тут їх можна використовувати і в якості прикраси, - один жовток можете розкришити зверху. Я просто натерла їх на тертці.
В якості прикраси використовувала стрічки з вареної моркви, свіжий кріп і майонез. Дати салату настоятися в холодильнику 1-2 години і можна подавати на стіл. Смачного!
Коментувати