Добрий день! Поспішаю з Вами поділитися рецептом дуже смачного і простого салату з квасолею і шинкою. На просторах інтернету такого точно немає, тому що років 15 тому його придумала моя бабуся. Салат простий і дешевий, але тим не менш дуже смачний! Ми періодично його готуємо... і так приємно стає... ніби бабуся поруч... Інгредієнти найпростіші, можливо багатьом вони здадуться не дуже сумісні... але на виході виходить дуже цікавий смак! Сподіваюся, що цей салат з рисом знайде своїх шанувальників!
Інгредієнти
- Яйце куряче - 3 шт
- Шинка (куряча грудка) - 300 г
- Рис (відварений) - 3 ст. л.
- Огірок маринований (середнього розміру) - 4 шт
- Перець солодкий (маринований) - 3 шт
- Майонез - 4 ст. л.
- Соєвий соус (за смаком) - 2 ст. л.
- Квасоля консервована - 1 бан.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Підготувати всі інгредієнти. Яйця зварити круто. Рис відварити. Рис краще брати довгозерний і гарної якості, щоб він в салаті не розвалювався. Шинку нарізати кубиками або соломкою. Якщо ви хочете салат з яскраво вираженим смаком візьміть шинку, якщо з більш прісним - відварну курячу грудку. У мене в цей раз грудка. Отже грудку нарізати невеликими кубиками.
Додайте яйця, порізані кубиками і відварений рис.
Квасолю відкинути на друшляк і добре відцідити. Додати квасолю і мариновані огірки, порізані кубиками. Перець маринований також віджати від маринаду і нарізати кубиками або соломкою. Перець я брала з консервацією.
Все змішати. Заправити майонезом. Посолити за смаком. Для пікантності можна додати соєвий соус. Щоб компоненти подружилися залиште салат на деякий час. Смачного!
Коментувати