Салат "Тор"

Смачний і ситний салат з баклажанів, відвареного мяса і квасолі. Він займе гідної місце на вашому столі і не залишить нікого байдужим. Оригінальний, соковитий, в міру гострий салат з квасолі. Збалансований і гармонійний смак. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля (у мене відварна) - 4 ст. л.
  • Яловичина (відварна) - 70 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Цибуля червона - 0,3 шт
  • Зелень (по парі гілочок петрушки і кропу)
  • Спеції (по щіпці: кондарі (чабер), хмелі-сунелі, аджика суха або гострий мелений перець)
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Баклажан - 1 шт
Баклажан очистити і нарізати маленьким кубиком. Поставити обсмажувати на рослинній олії. Коли баклажани стануть вже м'якими, додати до них цибулю нашатковану півкільцями. Продовжувати обсмажувати до готовності.
У салатник викласти квасолю (у мене відварна, можна і консервовану). Часник пропустити через прес. Відварене м'ясо розібрати на волокна або нарізати невеликим кубиком, як і огірок. Зелень нашаткувати.
Додати всі спеції і ложку оливкової олії. Додати остиглі баклажани з цибулею. Салат з відвареного мяса перемішати і дати йому постояти хоча б хвилин 30.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі