Смачний і ситний салат з баклажанів, відвареного мяса і квасолі. Він займе гідної місце на вашому столі і не залишить нікого байдужим. Оригінальний, соковитий, в міру гострий салат з квасолі. Збалансований і гармонійний смак. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Квасоля (у мене відварна) - 4 ст. л.
- Яловичина (відварна) - 70 г
- Огірок маринований - 3 шт
- Цибуля червона - 0,3 шт
- Зелень (по парі гілочок петрушки і кропу)
- Спеції (по щіпці: кондарі (чабер), хмелі-сунелі, аджика суха або гострий мелений перець)
- Сіль за смаком
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Баклажан - 1 шт
Баклажан очистити і нарізати маленьким кубиком. Поставити обсмажувати на рослинній олії. Коли баклажани стануть вже м'якими, додати до них цибулю нашатковану півкільцями. Продовжувати обсмажувати до готовності.
У салатник викласти квасолю (у мене відварна, можна і консервовану). Часник пропустити через прес. Відварене м'ясо розібрати на волокна або нарізати невеликим кубиком, як і огірок. Зелень нашаткувати.
Додати всі спеції і ложку оливкової олії. Додати остиглі баклажани з цибулею. Салат з відвареного мяса перемішати і дати йому постояти хоча б хвилин 30.
Смачного!
Коментувати