Салат "Три подруги"

Салат зі свіжої капусти, квасолі і моркви, яка прикрашена зеленню. У сезон чудово доповнюється гранатом!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 380 г
  • Морква - 300 г
  • Квасоля (готова) - 300 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Зелень (будь-яка) - 1 пуч.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 10

Квасоля заздалегідь відварити або використовувати консервовану. Квасолю промити і висушити в друшляку. Капусту нашаткувати. Зверху полити лимонним соком, посипати сіллю і як слід пом'яти.
Моркву почистити і подрібнити на тертці. Додати до капусти.
Квасолю додати до моркви і капусти.
Вимиту і обсушену зелень (петрушку / кріп / цибулю) дрібно нарізати. Додати до решти інгредієнтів.
Все перемішати і дати постояти 20-40 хвилин, щоб свіжі овочі обмінялися соком.
Заправити наш швидкий салат зі свіжої капусти і моркви з квасолею на свій смак: рослинним маслом, майонезом і т. п. Мені подобається і зовсім без заправки, якщо додати гранат :)

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі