Салат зі свіжої капусти, квасолі і моркви, яка прикрашена зеленню. У сезон чудово доповнюється гранатом!
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 380 г
- Морква - 300 г
- Квасоля (готова) - 300 г
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Зелень (будь-яка) - 1 пуч.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 10
Квасоля заздалегідь відварити або використовувати консервовану. Квасолю промити і висушити в друшляку. Капусту нашаткувати. Зверху полити лимонним соком, посипати сіллю і як слід пом'яти.
Моркву почистити і подрібнити на тертці. Додати до капусти.
Квасолю додати до моркви і капусти.
Вимиту і обсушену зелень (петрушку / кріп / цибулю) дрібно нарізати. Додати до решти інгредієнтів.
Все перемішати і дати постояти 20-40 хвилин, щоб свіжі овочі обмінялися соком.
Заправити наш швидкий салат зі свіжої капусти і моркви з квасолею на свій смак: рослинним маслом, майонезом і т. п. Мені подобається і зовсім без заправки, якщо додати гранат :)
Коментувати