Завдяки незвичайному, але дуже смачному поєднанню продуктів, цей розкішний святковий салат з курки, моркви та сухариків став постійним гостем на нашому святковому столі. Подача цього салату з куркою не нова, але виглядає така подача на столі дуже ефектно! А ще у нього дуже відповідна назва - він складається з 7 інгредієнтів. В інтернеті вже є салати з сухариками з такою ж назвою, але вони мають абсолютно інший склад. А вся принадність полягає саме в такому поєднанні інгредієнтів, яке дає неповторний смак! Салати купками - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Грудка куряча (відварна) - 250 г
- Цибуля ріпчаста (середніх) - 2 шт
- Морква (по-корейськи) - 250 г
- Огірок маринований (середніх) - 4 шт
- Сир твердий - 200 г
- Ізюм (перед додаванням в салат замочити в окропі) - 150 г
- Сухарики - 40 г
- Часник - 2 зуб.
- Майонез
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 5
Кількість інгредієнтів я вказала приблизно. Головне, щоб "пелюстки" нашої квітки були приблизно одного розміру. Отже, відварну курку нарізаємо невеликими кубиками.
Нарізаємо невеликими кубиками огірки.
Дрібно шаткуємо цибулю.
Натираємо на дрібній тертці сир.
З усіх нарізаних нами інгредієнтів, а також родзинок, сухариків та моркви формуємо ось такі "пелюстки". Робимо контури "пелюстків" і серцевину майонезом. Таким салат подаємо на стіл, а перед вживанням змішуємо все і, при необхідності, додаємо ще майонез, а також часник, пропущений через чеснокодавку. Часник можна і не додавати, оскільки необхідну гостроту надає морква по-корейськи. Цей салат з куркою та сухариками виходить дуже смачним і ситним! Смачного!
Коментувати