Салат "Приємний смак"

Це простий рецепт ситного салату з грибів, курячого філе і пекінської капусти який підійде як на кожен день так і на святковий стіл. У рецепті немає майонезу, масла або інших шкідливих для дієти продуктів, тому для тих хто стежить за фігурою - підійде ідеально. Цей салат з яйцем пашот підійде для обіду або завершення дня. Досить соковитий і смачний салат сам по собі, без будь-якої заправки або соусу.

Інгредієнти

  • Гриби - 500 г
  • Філе куряче - 300 г
  • Капуста пекінська - 300 г
  • Кріп - 50 г
  • Сіль - 3 г
  • Яйце куряче (по одному на кожну порцію) - 2 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Гриби наріжте і обсмажте на сухій сковороді, до випаровування рідини що виділилася. Підійдуть як шампіньйони так і глива. Додайте сіль перед зняттям з вогню. Відварене куряче філе остудіть і наріжте дрібною соломкою. Зніміть кілька красивих листів з пекінської капусти перед нарізкою і залиште їх для подачі салату. Капусту наріжте разом із зеленню. Найкраще підійде кріп, але можна підібрати на свій смак. Додайте трохи солі і змішайте свіжі інгредієнти окремо. На лист пекінської капусти викладіть шар м'яса з грибами. Наступними йдуть капуста із зеленню і верх прикрашає яйце пашот. Для цього в киплячому бульйоні, після м'яса, зробіть воронку віночком, і в центр вилийте заздалегідь розбите свіже яйце. Залиште під кришкою на три хвилини і перекладіть на блюдо з салатом з допомогою шумівки. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі