Салат "Венеціанська дрібничка"

Насичений, неординарний салат з крабових паличок і курки, з болгарського перцю і сиру. Дуже цікавий салат.. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Приправа (для обсмажування філе курячої грудки)
  • Грудка куряча (вага готового продукту 150 гр) - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Перець болгарський - 0,5 шт
  • Крабові палички (охолоджені) - 100 г
  • Яйце куряче (відварені) - 2 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Майонез (за смаком)
На лист з приправами викласти курячу грудку, злегка її попередньо відбивши. Другою стороною листа накрити грудку і притиснути рукою. Обсмажити нашу курочку на сухій сковороді по 7 хвилин з кожного боку.
Яйця і перець нарізати маленьким кубиком. Всі розкласти по різних тарілочках. Так само кубиком нарізати крабові палички, помідор і курочку. Сир натерти на дрібній тертці.
Зібрати салат шарами:
1) курка + майонез
2) болгарський перець
3) крабові палички
4) помідор + майонез
5) яйця
6) сир
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі