Дуже простий салат з тунцем і рисом. Можна зробити за 15 хвилин! Смачно і соковито!
Інгредієнти
- Рис - 1/4 скл.
- Яйце куряче - 1 шт
- Огірок - 1/4 шт
- Кукурудза - 3 ст. л.
- Тунець (консервований, філе) - 1/3 бан.
- Майонез - 4 ч. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Підготуємо інгредієнти. Рис відварити. Яйце відварити і дрібно порізати. З консерви злити рідину і розім'яти виделкою. Огірок дрібно порізати. З кукурудзи злити рідину.
Для збірки салату потрібно циліндрична форма або баночка. Якщо використовуєте баночку, то для зручності виймання можна змастити дно рослинним маслом.
Викладаємо шарами:
- 1/2 частина рису
- 1 ч. л. майонезу
- огірок
- кукурудза
- 1 ч. л. майонезу
- тунець
- 1 ч. л. майонезу
- яйце
- 1 ч. л. майонезу
- рис що залишився
Кожен шар придавлюємо, щоб тримав форму.
Викладаємо шарами:
- 1/2 частина рису
- 1 ч. л. майонезу
- огірок
- кукурудза
- 1 ч. л. майонезу
- тунець
- 1 ч. л. майонезу
- яйце
- 1 ч. л. майонезу
- рис що залишився
Кожен шар придавлюємо, щоб тримав форму.
Витягуємо салат з форми. Оформляємо. З огірка вирізаємо 2 зірочки-сніжинки - це будуть очі сніговика. З кукурудзи викладаємо рот і ніс. Салат з тунцем і рисом готовий. Смачного!
Коментувати