Салат "Весняна рапсодія"

Простий в приготуванні і насичений за смаком весняний салат з редиски допоможе вам поповнити запаси вітамінів навесні. Сподіваюся, сподобається тим, хто дотримується посту.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Картопля (варена в мундирі) - 2 шт
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Редис - 100 г
  • Селера черешкова (стебло) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Цибуля зелена (перо) - 2 шт
  • Оцет (столовий) - 1 ст. л.
  • Гірчиця (з зернами) - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Суміш перців (свіжомелених) - 1/4 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Беремо цибулю, чистимо. Звичайно, можете брати якийсь один вид цибулі. Ріжемо тонкими півкільцями.
Далі цибулю маринуємо. Обдаємо окропом, через хвилину воду зливаємо і поливаємо оцтом, відставляємо маринуватися.
Селеру ріжемо тонкими смужками, маринований огірок і редис півкільцями.
Холодну картоплю в мундирі чистимо, ріжемо кубиками, додаємо до овочів.
Віджимаємо мариновану цибулю, кладемо до овочів.
Робимо заправку. Змішуємо оливкову олію, гірчицю з зернами, наливаємо соєвий соус. Поливаємо салат заправкою. Перемішуємо. На мій смак цьому салату краще постояти пару годин, але не в холоді. Я люблю такі салати кімнатної температури.
При подачі посипаємо нарізаним кільцями зеленою цибулею і меленою сумішшю перців. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі