Простий в приготуванні і насичений за смаком весняний салат з редиски допоможе вам поповнити запаси вітамінів навесні. Сподіваюся, сподобається тим, хто дотримується посту.
Інгредієнти
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Картопля (варена в мундирі) - 2 шт
- Огірок маринований - 1 шт
- Редис - 100 г
- Селера черешкова (стебло) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
- Цибуля червона - 1/2 шт
- Цибуля зелена (перо) - 2 шт
- Оцет (столовий) - 1 ст. л.
- Гірчиця (з зернами) - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Суміш перців (свіжомелених) - 1/4 ч. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Беремо цибулю, чистимо. Звичайно, можете брати якийсь один вид цибулі. Ріжемо тонкими півкільцями.
Далі цибулю маринуємо. Обдаємо окропом, через хвилину воду зливаємо і поливаємо оцтом, відставляємо маринуватися.
Селеру ріжемо тонкими смужками, маринований огірок і редис півкільцями.
Холодну картоплю в мундирі чистимо, ріжемо кубиками, додаємо до овочів.
Віджимаємо мариновану цибулю, кладемо до овочів.
Робимо заправку. Змішуємо оливкову олію, гірчицю з зернами, наливаємо соєвий соус. Поливаємо салат заправкою. Перемішуємо. На мій смак цьому салату краще постояти пару годин, але не в холоді. Я люблю такі салати кімнатної температури.
При подачі посипаємо нарізаним кільцями зеленою цибулею і меленою сумішшю перців. Смачного!
Коментувати