Салат з білої квасолі

Легкий, живильний салат без майонезу з вареної білої квасолі з дивовижно простим соусом. Дуже смачно!

Інгредієнти

  • Квасоля (в сухому вигляді; біла) - 100 г
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Томатна паста - 140 г
  • Йогурт (натуральний; густий) - 150 г
  • Оливкова олія (extra virgin) - 1 ст. л.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 1

Фасоль замочити в холодній воді на ніч або на 8-12 годин. Промити, засипати в каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння. Варити під кришкою на повільному вогні протягом 1 години.
Хвилин за 30 до закінчення варіння квасолі дістати йогурт і томатну пасту з холодильника, щоб вони не були холодними. Листя салату промити і обсушити.
Квасолю відкинути на друшляк. Дати стекти зайвій воді.
Змішати в окремому посуді томатну пасту, натуральний йогурт і оливкову олію.
На тарілку викласти салатні листя.
Зверху викласти відварену квасолю. Заправити соусом.
Салат з білої вареної квасолі готовий. Смачного! Будьте здорові!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі