Салат з бринзою і помідорами простий, рецепти з бринзи з куркою

Тут можна приготувати салати з бринзою, рецепт Грецький і з оливками, з буряка і бринзи, з пекінської капусти і помідорів, з куркою і буряком, з кунжутом і пекінською капустою.

Дуже смачний і легкий салат! Соус просто чарівний! Я його використовую тепер у всіх салатах замість майонезу.

Інгредієнти

  • Огірок - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Бекон - 0,5 упак.
  • Бринза (у мене сербська бринза (вона не солона), але можна використовувати фету) - 50 г
  • Сметана (у мене 20%) - 180 г
  • Гірчиця (Французька зерниста) - 2 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ч. л.
  • Яйце куряче (для прикраси) - 2 шт

Кількість порцій: 2

Особисто мені цей салат з перцем дуже припав до смаку. Робила в двох варіантах: в гострому і без перцю чилі. Подобаються обидва. У гострому, правда, смак інших овочів не так відчувається, але теж смачно. Та й готуються ці овочеві салати досить швидко. Загалом - всім раджу.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 250 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник (в сенсі 1 головка) - 1 шт
  • Чебрець (3 гілочки свіжого чебрецю) - 3 шт
  • Перець чилі (не обов'язково) - 0,3 шт
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Олія (в ідеалі - оливкова, але можна рафіновану соняшникову або кукурудзяну) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Кріп (за смаком)
  • Петрушка (за смаком)
  • Бринза (можна взяти адигейський сир) - 50 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 2

Дуже простий салат з брокколі, але при цьому смачний і швидко зникаючий зі столу! Пропоную приготувати на святковий стіл для коханих! Пробуйте!

Інгредієнти

  • Огірок (великий) - 1 шт
  • Помідори черрі - 200 г
  • Бринза - 150 г
  • Брокколі - 200 г
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Табаско (5-7 крапель)
  • Спеції (розмарин, естрагон сушений)
  • Зелень

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Нестерпно хочеться весни! Всім організмом і у всіх проявах! І зелені хочеться! Будь-якої-всякої! І щоб дерева розпустилися, і щоб кульбаби! І щоб в тарілках різна зелень, свіжа і ніжна, грунтова! І щоб в гаманці теж зазеленіло... ні, це не сюди... Не все залежить від нас, але прикрасити стіл весняними салатами зі свіжою зеленню можна! Дуже люблю додавати в зелені салати з шпинату бринзу, але тут купила до того жорстку, що не знала, як і бути з нею. А потім придумала. Результат в рецепті!

Інгредієнти

  • Листя салату / Салат - 2...3 шт
  • Шпинат - 1 пуч.
  • Кріп - 2 пуч.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Петрушка - 3 гіл.
  • Редис - 10 шт
  • Огірок - 1 шт
  • М'ята (листочків) - 4...5 шт
  • Бринза - 100 г
  • Сметана (погуще) - 3 ст. л.
  • Соєвий соус (легкий) - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.

Болгарський салат. Болгари називають його "разядка" Слово "разядка" перекладається як "салат для збудження апетиту". Дуже смачний і легкий в приготуванні. Кухня: Болгарська. Салати з перцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Перець болгарський (середній) - 3 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Бринза - 100 г
  • Йогурт (або сметана або майонез) - 200 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Петрушка (за бажанням) - 0.5 пуч.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Чудовий і смачний салат з виноградом і бринзою. Швидко готується і дуже швидко з'їдається. Відмінне поєднання стиглого винограду, домашньої бринзи, волоських горіхів підкреслене соком лимона і бальзамічним оцтом. Просто і зі смаком!

Інгредієнти

  • Виноград - 300 г
  • Бринза - 250 г
  • Цибуля червона - 0.5 шт
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Петрушка - 3 гіл.
  • Мед - 2 ч. л.
  • Оцет (винний) - 1 ст. л.
  • Бальзамик - 2 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Рецептом такої закуски зі мною поділилася колега по роботі - болгарка, сказала що їдять такий салат з квасолі, помідорів і бринзи в жарку погоду. Дуже смачна закуска або салат, але для мене це вже самодостатнє ситне блюдо. Кухня: Болгарська

Інгредієнти

  • Квасоля (вже відварна) - 2 скл.
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Помідор - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оцет (винний 5%) - 4 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Бринза - 100 г

Час приготування: 90 хвилин

Пропоную спробувати дуже яскравий, цікавий, вітамінний салат з капусти, овочами і бринзою, який підкорив мене своїми барвами на кулінарному форумі вегетаріанських рецептів! Без змін і замін в інгредієнтах звичайно ж не обійшлося і заправку зробила на свій смак!

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 280 г
  • Морква (середнього розміру) - 1 шт
  • Насіння льону - 3 ст. л.
  • Бринза - 150 г
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Гірчиця (французька, з зернами) - 1 ст. л.
  • сіль
  • Перець чорний

Хрусткі листя салату, соковита курка, свіжі нектарини та пікантна нотка солоної бринзи - цей салат з листя салату і курячого філе вартий вашої уваги! Він досить ситний, щоб стати вечерею, але при цьому дієтичний салат, спробуйте.

Інгредієнти

Ингредиенты для салата

  • Філе куряче (з половини курячої грудки) - 1 шт
  • Приправа - 1 шт
  • Листя салату - 1 пуч.
  • Нектарин (або персик) - 1 шт
  • Бринза (у мене розсільна болгарська) - 50 г
  • Смородина чорна (жменю) - 40 г

Заправка

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ч. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.