Салат з червоною рибою і руколою

Зовсім не важкий в приготуванні салат з руколи, червоної риби і пармезану.

Інгредієнти

  • Лосось (або сьомга) - 250 г
  • Рукола - 50 г
  • Пармезан - 50 г
  • Цибуля зелена
  • Лимон - 0,5 шт
  • Базилік - 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Помідори черрі (7-10 шт.) - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

На сковороді розжарити вершкове масло. Рибу нарізати шматочками приблизно 1см на 1 см. Обсмажити в маслі, помішуючи, протягом 2-3 хвилин, попередньо додавши сухий базилік.
На тарілку викласти рукколу.
Нарізані помідори.
Зелену або білу частину молодої цибулі.
Обсмажену рибу.
Тертий пармезан. Додати оливкову олію, видавити над салатом сік половини лимона. Слекга посолити і поперчити. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі