Салат з дайкона і язика

Цікавий, пікантний салат зі свинячого язика відвареного і дайкона з гірчично-сметанною заправкою!

Інгредієнти

салат

  • Дайкон (1 шт.) - 160 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Язик свинячий (1 шт., відварний) - 160 г
  • Огірок - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія (для обсмажування цибулі) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції (суміш спецій для салатів)

заправка

  • Сметана - 2.5 ст. л.
  • Гірчиця ("французька" з зернами) - 1 ч. л.
На рослинному маслі обсмажити до золотистого кольору нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, зняти з вогню, дати охолонути.
Дайкон очистити, натерти на крупній тертці.
Огірок нарізати соломкою.
З'єднати в мисці остиглі цибулю, дайкон і огірок.
Відварний язик нарізати соломкою.
Попередньо відварені яйця натерти на крупній тертці.
Додати язик і яйця, приправити сіллю і перцем за смаком, додати спеції (у мене суміш спецій для салатів: базилік, кріп, петрушка, часник, майоран, селера).
Для заправки змішати в мисочці сметану і французьку гірчицю.
Додати заправку до салату, акуратно перемішати і подавати до столу. Салат зі свинячого язика готовий.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі