Смачний і яскравий салат з рисом і оливками. Приготувати його дуже легко і просто!
Інгредієнти
- Рис дикий - 100 г
- Огірок (свіжий) - 1 шт
- Оливки зелені - 30 г
- Перець болгарський - 1/2 шт
- Помідори черрі - 10 шт
- Олія - 1 ст. л.
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений за смаком)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Відварити рис до готовності в підсоленій воді, злити воду, дати охолонути і перекласти в салатник.
Оливки (без кісточок) нарізати навпіл або маленькими кружечками і додати до рису.
Перець болгарський червоний або яскраво-жовтий промити, видалити плодоніжки і нарізати невеликими шматочками.
Огірок тонко нарізати. Черрі розрізати попалам.
Приготуємо соус для салату: змішаємо сік лимона і олію, додаємо сіль і перець за смаком. Заправляємо соусом салат і акуратно перемішуємо.
Перед подачею на стіл можна прикрасити зеленню. Смачного!
Коментувати