Салат з фетою з листям салату, смачні салати з фети, рецепт з сухариками і помідорами

Свіжий і смачний салат з фетою, сиром і тунцем, мікс з брокколі, з фети і авокадо, салати з куркою і пекінською капустою, з руколою і оливками, рецепт з помідорами і буряком, з сиром фета і овочами, з сьомгою, рецепт салату Грецький, салат Цезар, заправка до салату з печеного буряка і фети, рецепти з печеним гарбузом та фетою, з печеного гарбуза і листям салату, з сухариками. Салат з фетою і печеним буряком, з куркою апельсином, з червоного буряка, з білими грибами, з гарбуза і пекінки, з креветками і мідіями, мікс салатів, овочевий салат з помідорами чері, з шинкою і сиром фета, калорийность.

З настанням дачного сезону часу на приготування їжі стає все менше і менше, але бажання смачно поїсти у нас не пропадає. Я пропоную дуже легкий, простий рецепт салату, який не вимагає багато часу. Цей салат з листя салату і фетою буде прекрасно себе почувати і на святковому столі. Пригощайтеся!

Інгредієнти

для салату

  • Огірок - 2 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Фета - 100 г
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Листя салату / Салат - 1/2 пуч.

для заправки

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік (лайма) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Цедра лайма (не обов'язково) - 1 ч. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Легкі, необтяжливі для шлунка і в той же час корисні овочеві салати з фетою. Одна з переваг - майже відсутність солі (використовується тільки при варінні крупи). Я б віднесла його до "дівочих" салатів (подруги від нього в захваті), але його із задоволенням поглинає на вечерю і син після роботи. Так що який він - вам судити.

Інгредієнти

  • Крупа гречана - 1 пакет.
  • Авокадо - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Перець болгарський (червоного кольору) - 1 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Перець чорний - за смаком
  • Оливкова олія - ​​1,5 ст. л.
  • Сіль
  • Фета - 60 г

Кількість порцій: 2

Пропоную смачний, соковитий, ароматний салат з маринованим фенхелем, фетою і айсбергом. Цей салат з редиски можна подавати до м'ясних страв або використовувати як самостійну страву.

Інгредієнти

  • Фета - 40 г
  • Фенхель (маринований) - 2 ст. л.
  • Листя салату / Салат (у мене Айсберг) - 30 г
  • Редис - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Зелень (свіжа) - за смаком
  • Перець духмяний (щіпка)
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Цей рецепт незвичайного для мене салату з сухариками і сиром я побачила на німецькому кулінарному сайті. Ділюся з любителями екзотики. А якщо вам малина з овочами і сиром не подобається, то її (і м'яту) сміливо можна прибрати з інгредієнтів і насолоджуватися помідоровим салатом з олією, крутонами і сиром.

Інгредієнти

  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Фета - 100 г
  • Цибуля-шалот (маленький) - 1 шт
  • Малина - 50 г
  • Сухарики (крутон) - 50 г
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Лимон (або лайм) - 0,5 шт
  • М'ята - 2 шт
  • Зелень - за смаком
  • Перець запашний - за смаком

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Невигадливий салат, ідеальний для вечері в спекотний літній день. До нього в якості доповнення шматок домашнього хліба - і життя вдалося! Приготуйте Грецький салат, він смачний. Літні салати - категорія салату.

Інгредієнти

  • Огірок (середній) - 3 шт
  • Фета - 100 г
  • Цибуля зелена - 2 гіл.
  • Кріп - 5 гіл.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія (для заправки) - 1 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 3

Дуже яскравий, корисний і смачний салат з олією. Готується швидко. Солодкість і аромат гарбуза відтіняє вершково-солоний смак сиру, свіжості додає рукола, а заправка з лимонним соком дає легку кислинку. Салат з руколи дуже смачний, спробуйте.

салат

  • Рукола - 100 г
  • Гарбуз - 300 г
  • Спеції (зіра, коріандр, перець чорний, сіль - опціонально)
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Фета - 100 г
  • Насіння (у мене кунжут, але можна замінити на більш улюблені.) - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зуб.

заправка

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Спеції (перець чорний, сіль) за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2