Салат з копченою рибою

Прекрасний салат з рисом і рибою на кожен день з дуже простих продуктів. Якщо красиво його оформити, підійде і на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Риба копчена - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Морква - 1 шт
  • Рис - 200 г
  • Майонез - 200 мл

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Краса цього салату в тому, що можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. У мене залишилася від чоловіка, який купував рибку до пива, підкопчена Путасу. Прекрасно підійде і будь-яка інша підкопчена риба. Якщо хочете зробити салат святковим, можна додати копченого лосося. Путасу дуже дешева риба, але прекрасна в цьому салаті. Її ми ретельно очищаємо від шкури, кісток та ін. "принад". Нарізаємо дрібними кубиками.
Рис відварюємо. Не солимо, оскільки рибка і майонез солоні.
Яйця і моркву також відварюємо. Натираємо все на дрібній тертці.
Укладаємо салат шарами. 1 - й шар - риба, 2 - й шар - майонез, 3 - й шар - рис, 4 - й шар - майонез, 5 - й шар - морква, 6 - й шар - майонез, 7 - й шар - яйця, 8 - шар - майонез.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі